Pius X op bezoek bij pastoor Zemann in Zeist

Zoals de overlevering wil, wordt de jaarvergadering van het Pius X corps gehouden op de 'nieuwe stek' van de vertrekkende pastoor. In dit geval zijn we op bezoek bij Pastoor Harrold Zemann in Zeist. Het bestuur heeft al vroeg in de herfst contact met pastoor Zemann. Zijn wens is dat het hele corps dient tijdens de viering. Zo geschiedde...

Tijdens de viering worden onze 3 junior-acolythen gewijd tot acolyth en zij zullen samen met de pastoor de communie uitreiken.

Na de viering is er koffie en horen we van de parochianen dat zij onder de indruk zijn van onze gebruiken. We zijn te gast van de pastoor en het parochiebestuur en krijgen een lunch aangeboden. Hierna volgt de jaarvergadering van het corps. Tijdens deze vergadering wordt het nieuwe bestuur gekozen, die dit dienjaar ons op allerlei gebied zullen vertegenwoordigen (zie artikel hieronder) Wil, Bram en Marc we wensen jullie succes.

Na een intense vergadering wordt deze mooie dag afgesloten met enkele pizza's en keren we terug naar Apeldoorn. We willen pastoor Harrold Zemann en zijn bestuur hartelijk danken voor de geboden gastvrijheid.